Festa e Birrës 2023

Festa e Birrës: Shërbimet për vizitorët

Për herë të parë në Festën e Birrës ju mund të rezervoni tavolinën tuaj, kliko këtu.
  • Infrastrukturë me tavolina dhe stola me kapacitet 8 vende zonë e lirë pa rezervime Shërbim cilësor i ofruar nga bizneset pjesëmarrëse ku përfshihen birra dhe ushqime, për vizitorët vendas dhe të huaj gjatë 5 netëve të festës së birrës.
  • Kënd lojrash për fëmijë.
  • Info Point (informacion dhe suvenire të festës).