Festa e Birrës 2022

Festa e Birrës: Datat dhe oraret e eventeve

Përshkrim i shkurtër i festës 2007 – 2022 (15 vjetori)

15 vite “Festa e Birrës në Korçë”, tashmë është etaloni matës i gjithçkaje që organizohet në vendin tonë. Festa e Birrës 2022 për të dytin vit rradhazi do të organizohet në Terminalin e Autobusëve dhe tek Pazari i Vjetër me një infrastrukturë të kuruar në detaje për të tilla organizime.

Korça njihet gjerësisht si qyteti i kulturës, arsimit, serenatave, karnavaleve, etj. Ky qytet mirëpret të gjithë ata qe e duan natyrën e bukur, artin, argëtimin pafund dhe traditën. “Korça qyteti i festave” një program që përmban një sërë projektesh kulturore, artistike dhe turistike e ndërthurur edhe me bukurinë natyrore dhe muzemet e shumta në qytet, e ka shndëruar Korçën në qendrën të më të rëndësishme dhe më të frekuentuar turistike në Shqipëri. Festa e Birrës, një sukses i garantuar ka sjellë më shumë se 100,000 vizitorë gjatë pesë ditëve të festës, duke e kthyer atë në festën më të madhe në Shqipëri.


Festa e Birrës Korçë: 17 – 21 gusht 2022
Ora: 20:00 – 23:59