INFORMACIONE

 

Festa e Birrës  Korçë

Data dhe Oraret

MË SHUMË
 
 

Festa e Birrës  Korçë

Eventet

MË SHUMË
 
 

Festa e Birrës  Korçë

Harta

MË SHUMË
 
 

Festa e Birrës  Korçë

Shërbime për vizitorët

MË SHUMË
 
 

Festa e Birrës  Korçë

Fëmijët dhe Familja

MË SHUMË
 
 

Festa e Birrës  Korçë

Ku të akomodohesh

MË SHUMË